Cardurile noastre de credit

Cardul de credit UniCreditCard Principal emis de UniCredit Consumer Financing

Cu UniCreditCard Principal primesti inapoi 2% din suma cheltuita de fiecare data cand cumperi ceva, sub forma de puncte UniCredit, in limita a 100 de lei/luna, pe care le poti ulterior transforma in bani pe card si utiliza pentru tranzactii viitoare (1 punct = 1 leu). Ti-l livram la domiciliu si il poti folosi chiar si pentru efectuarea de tranzactii prin telefon sau la plata facturilor. Ai costuri avantajoase, tehnologia contactless, si desigur rate fara dobanda si/sau reduceri la comerciantii parteneri.

Exemplu reprezentativ: Pentru un UniCreditCard Principal cu limita de 5.367 RON, perioada de creditare de 3 ani...

Cardul de credit UniCreditCard Premium emis de UniCredit Consumer Financing

UniCreditCard Premium te ajuta la cumparaturi, oriunde in lume: ai toate beneficiile cardului Principal, in plus ai acces la reduceri la parteneri si prin programul de oferte Premium MasterCard, o limita zilnica de tranzactionare generoasa si beneficiezi de asigurare de calatorie gratuit.

Exemplu reprezentativ: Pentru un UniCreditCard Principal cu limita de 5.367 RON, perioada de creditare de 3 ani...

Cardul de credit MasterCard Gold
Miles&More
emis de UniCredit Bank

MasterCard Gold Miles & More este cardul de credit de care ai nevoie daca esti mereu in miscare: castigi mile Miles & More cu fiecare plata, ai asigurare de calatorie, o limita zilnica de tranzactionare generoasa si reduceri la partenerii bancii.

Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit MasterCard Gold Miles & More cu limita de 5.367 lei, perioada...

Plata in rate

Cu cardul tau de credit de la UniCredit Bank / UniCredit Consumer Financing, poti cumpara simplu si rapid chiar si lucruri care iti depasesc bugetul actual.

Alege produsele tale preferate din reteaua Discountry si plateste-le in 2 pana la 24 de rate fara dobanda (in functie de partener), direct la POS, in magazin!

Regulamentul Oficial al campaniei este disponibil aici.

Program de reduceri

Plateste cu orice card UniCredit Bank / UniCredit Consumer Financing la POS-urile noastre din magazinele partenere si beneficiezi de reduceri!

Programul de Reduceri este un program de fidelitate, dedicat clientilor nostri, persoanelor fizice posesoare de carduri de debit si de credit.

Consulta harta Discountry sa fii mereu la curent cu locatiile si ofertele partenerilor nostri.

Viza ta pentru Discountry

Cardurile UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing te aduc in lumea Discountry: poti cumpara orice iti doresti, in rate fara dobanda sau cu reduceri fata de pretul standard, de la comerciantii nostri, parteneri din toate domeniile si din toata tara.

Cu orice card emis de UniCredit Bank (debit sau credit) sau prin cardurile de credit UniCreditCard emise de UniCredit Consumer Financing beneficiezi de reduceri avantajoase la servicii si produse din toate categoriile, de la cumparaturile zilnice pana la cabinete stomatologice, articole de bricolaj sau produse de lux.

In plus, daca ai un card de credit UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing beneficiezi fie de reducere, fie de plata in rate fara dobanda, direct la POS, la partenerii nostri!

Am creat pentru tine harta interactiva a ofertelor din reteaua partenerilor nostri. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din meniu tipul de beneficiu dorit (reducere sau plata in rate) si sa cauti in categoria care te intereseaza comerciantii cei mai apropiati de tine.
Cumparaturi avantajoase, mai la indemana ca nicicand!

© 2018 UniCredit Bank

Termeni si conditii