Cardurile noastre de credit

Cardul de credit UniCreditCard Principal emis de UniCredit Consumer Financing

Cu UniCreditCard Principal ai pana la 12 rate fara dobanda in primele 60 de zile de la livrarea cardului si bonus de 0.5% inapoi din suma cheltuita de fiecare data cand achizitionezi ceva, in puncte UniCredit. In plus, poti rambursa orice suma de minim 300 de lei in rate cu o dobanda avantajoasa.

Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit UniCreditCard Principal achizitionat cu limita...

Cardul de credit UniCreditCard Premium emis de UniCredit Consumer Financing

Tranzactioneaza Premium! Calatoreste Premium! Rasfata-te Premium! Cu UniCreditCard Premium beneficiezi de pana la 12 rate fara dobanda oriunde in lume si primesti 2% inapoi din suma cheltuita de fiecare data cand achizitionezi ceva, in puncte UniCredit, in limita a 200 de lei/ ciclu de tranzactionare.

Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit UniCreditCard Premium achizitionat cu o limita...

Cardul de credit Visa Infinite Miles & More emis de UniCredit Bank

Cu cardul Visa Infinite Miles & More te bucuri de beneficii premiu precum: transport la și de la aeroport cu limuzina, servicii de protocol VIP în cadrul aeroportului Henri Coandă, concierge non-stop și acces nelimitat în peste 1.000 de lounge-uri aflate în peste 550 de aeroporturi.

Plata in rate

Cu cardul tau de credit de la UniCredit Bank / UniCredit Consumer Financing, poti cumpara simplu si rapid chiar si lucruri care iti depasesc bugetul actual.

Alege produsele tale preferate din reteaua Discountry si plateste-le in 2 pana la 24 de rate fara dobanda (in functie de partener), direct la POS, in magazin!

Regulamentul Oficial al campaniei este disponibil aici.

Program de reduceri

Plateste cu orice card UniCredit Bank / UniCredit Consumer Financing la POS-urile noastre din magazinele partenere si beneficiezi de reduceri!

Programul de Reduceri este un program de fidelitate, dedicat clientilor nostri, persoanelor fizice posesoare de carduri de debit si de credit.

Consulta harta Discountry sa fii mereu la curent cu locatiile si ofertele partenerilor nostri.

Viza ta pentru Discountry

Cardurile UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing te aduc in lumea Discountry: poti cumpara orice iti doresti, in rate fara dobanda sau cu reduceri fata de pretul standard, de la comerciantii nostri, parteneri din toate domeniile si din toata tara.

Cu orice card emis de UniCredit Bank (debit sau credit) sau prin cardurile de credit UniCreditCard emise de UniCredit Consumer Financing beneficiezi de reduceri avantajoase la servicii si produse din toate categoriile, de la cumparaturile zilnice pana la cabinete stomatologice, articole de bricolaj sau produse de lux.

In plus, daca ai un card de credit UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing beneficiezi fie de reducere, fie de plata in rate fara dobanda, direct la POS, la partenerii nostri!

Am creat pentru tine harta interactiva a ofertelor din reteaua partenerilor nostri. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din meniu tipul de beneficiu dorit (reducere sau plata in rate) si sa cauti in categoria care te intereseaza comerciantii cei mai apropiati de tine.
Cumparaturi avantajoase, mai la indemana ca nicicand!

© 2020 UniCredit Bank

Politica cookie-uri Termeni si conditii