Cu orice card UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing ai intrare libera in tara ofertelor!

TERMENI SI CONDITII

Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. De asemenea, partenerii din programul de reduceri isi rezerva dreptul sa nu cumuleze reducerea oferita in cadrul acestui program cu alte oferte pe care le au in desfasurare.

Banca nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site.

De asemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe acest site. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice UniCredit Bank SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Conform reglementarilor legale in vigoare precum si pentru a putea efectua transferul de fonduri catre strainatate sau anumite transferuri autorizate special, sunteti obligat sa furnizati datele care apar in ordinul de transfer. In lipsa acestor date este imposibila efectuarea transferurilor.

Cu ocazia transferului de fonduri catre strainatate si de asemenea in cazul unor transferuri autorizate special, datele care apar in ordinul de transfer al clientului sunt transferate de catre Societatea de Telecomunicatii Financiare Interbancare Globale (SWIFT) catre institutia financiara a beneficiarului transferului. Aceasta organizatie este singura de acest gen care este activa in intreaga lume si are sediul in Belgia. Din ratiuni care tin de securitatea sistemelor, SWIFT stocheaza datele tranzactionale pentru o anumita perioada in centrele sale de date care sunt situate in Olanda si in Statele Unite ale Americii.

Scopul colectarii datelor este: (i) desfasurare servicii financiare bancare, (ii) marketing, reclama si publicitate, (iii) rapoarte de credit, (iv) colectare debite/recuperare creante, (v) servicii de asigurari si reasigurari si alte scopuri: prevenire fraude, servicii swiftnet fin. Scopul prelucrarii este inregistrat in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 10964, conform Legii nr. 677/2001;

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la UniCredit Bank SA, insotita de o copie a actului de identitate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Ratiunea pentru care furnizam aceasta informatie o reprezinta recomandarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca reactie la accesul autoritatilor Statelor Unite ale Americii la datele transferate in centrele de date ale SWIFT aflate in SUA pentru scopuri legate de combaterea terorismului international.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Inscrie-te acum

Poti obtine un card UniCredit si beneficiezi de plati in rate sau de reduceri in magazinele partenere, completand formularul.

Am citit si acceptat Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu carater personalAboneaza-te la newsletterul nostru si primesti cele mai noi OFERTE direct pe mail

© 2020 UniCredit Bank

Politica cookie-uri Termeni si conditii